Over Refinish Autopoets & Detailing

Refinish Autopoets & Detailing is een bedrijf met meer dan 28 jaar werkervaring in de autopoets branche. Wij bedienen bedrijven, dealers, handelaren, spuitbedrijven, garages, wagenparken en particulieren.

Onze missie

Bedrijven moeten zich steeds sneller kunnen aanpassen aan de marktwerking en de veranderende behoeften van hun klanten. Refinish Autopoets & Detailing biedt u de juiste diensten om uw opdrachten te ondersteunen en de flexibiliteit om uw opdrachten uit te voeren, wanneer en zo lang u ons nodig heeft. Ons bedrijf ondersteunt, helpt en begeleid uw opdrachten en of wensen. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in dienst van uw bedrijf en of opdracht.

Onze visie

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze klanten en ontwikkeling van onze personeel.
Het is niet ons doel om het grootste autopoets & detailing te worden. Ons doel is om uw groei te ondersteunen en of wensen te vervullen. Wij willen bekend staan voor de kwaliteit van ons werk en de resultaten van onze klanten of opdrachtgevers.

Onze team

Refinish Autopoets & Detailing heeft vaste personeel in dienst maar kunnen ook extra personeel inzetten, bij grote opdrachten, die onze kwaliteit kunnen blijven hanteren.
Ons team bestaat uit ervaren autopoetsers & detailers.

 Copyright © 2021 R.A.D. Refinish Autopoets & Detailing | KvK nummer: 71830316