Reinigen van een auto met stoom is een nieuwe methode om uw auto helemaal schoon te krijgen. 

Met een stoommachine wordt de auto met maximaal 180 graden Celsius stoom schoon gemaakt. U kunt al begrijpen waarom dit beter is dan andere manieren van auto wassen. Hitte is ideaal om maximale hygiëne te bereiken. Daarnaast heeft de stoommachine een druk van 8 bar. Hiermee kunnen we elk moeilijk hoekje en naadje goed schoonkrijgen! 

Stoomreiniging kan op alles worden gebruikt en is zeer efficiënt bij het dashboard, ventilatieroosters, onder en tussen de stoelen waar de stofzuiger moeilijk bij kan, vakken in de deuren, vlekken op de bekleding, schimmels, bumpers en velgen. 

Naast dat een stoomreiniger snel en effectief is in gebruik, is een stoomapparaat ook heel milieuvriendelijk. In vergelijking met de traditionele manier van reinigen verbruik je namelijk veel minder water en bijna tot geen chemie.

Wij bieden stoomreinigingen aan in diverse situaties en bepalen met jou welke pakket het beste bij u past!

Wij doen in principe heel erg veel aan auto’s. Mocht er iets niet staan in onze lijsten, of mocht u vragen hebben, stuur gerust een e-mail voor een vrijblijvende offerte naar info@radrefinish.nl

 Copyright © 2021 R.A.D. Refinish Autopoets & Detailing | KvK nummer: 71830316